Bloggerii din Romania sar in ajutor!

2
166

Blogosfera este o mare forta si asta se vede din ce in ce mai bine. Pe net gasesti orice fel de informatie vrei sau nu vrei, asa ca daca ai ceva de spus, e bine sa-ti faci blog 🙂 .

Bloggerii se unesc de multe ori, fac diverse campanii, una mai grozava decat cealalta.

O sa va spun cateva cuvinte despre Campania de astazi: Un blogger are nevoie de ajutor!

Am citit si mi-au dat lacrimile. Imi pare rau, dar nu pot sa nu fiu emotionata de gestul lui Zolty. Zolty este un blogger cu dizabilitati, scrie cu un singur deget articolele, dar este extrem de activ in blogosfera. Bravo lui!

Ceea ce m-a emotionat este faptul ca vrea sa doneze un carucior electric unei persoane cu dizabilitati. Problema este ca acest carucior are nevoie de niste acumulatori care costa cam 1500 de lei si mai are nevoie si de banii pentru transport. Mai multe detalii, e bine sa le vedeti la Zolty – aici.

Peste 40 bloggeri au sarit in ajutorul lui Zolty, asa ca am scris cu totii articole in care promovam aceasta campanie. Dupa ce se va gasi sponsorul, toti acesti bloggeri vor scrie cate un articol in care sa prezinte sponsorul cel generos.

Deci, pe scurt, daca vrei sa-l ajuti pe Zolty, faci o fapta buna unei om care poate nu-si pernmite un scaun atat de scump, dar ai parte si de super-reclama!

Ce spui? Oferta e grozava, sincer 🙂

Va invit in grupul Carte de bucate online, sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.

Alatura-te comunitatii

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here