Rulada cu ciocolata si crema de branza

9
567

Am facut aceasta rulada de curand si a fost fantastic de buna. Este minunata, cu aluat pufos, crema de branza cu zmeura si miere, fara zahar, cu glazura de ciocolata… O minunatie!!!

Reteta este extrem de simpla, nu are nevoie de multe cuvinte:

-1 foaie de rulada (vedeti reteta -iese o foaie de rulada coapta pe dosul tavii de la aragaz)

crema de branza cu zmeura vedeti reteta

glazura de ciocolata vedeti reteta

Totul foarte rapid, simplu, fara multa bataie de cap, nu am folosit deloc afanatori, a iesit minunata. In mod normal, este bine ca rulada sa fie lasata peste noapte la frigider, sa se armonizeze aromele, dar la mine cred ca a stat maximum 1 ora. 🙂

Truc:

Udati cutitul inainte de a taia si spalati-l dupa ce taiati fiecare felie. In felul acesta feliile vor fi frumoase si curate.   rulada-pufoasa-cu-ciocolata-si-crema-de-branza-si-fructe-pofta-buna-gina-bradea.

rulada-pufoasa-cu-ciocolata-si-crema-de-branza-si-fructe-pofta-buna-gina-bradea (2)rulada-pufoasa-cu-ciocolata-si-crema-de-branza-si-fructe-pofta-buna-gina-bradea (1)

9 COMENTARII

  1. Doamna Gina cum se ruleaza pandispanul,ca eu am oreteta de rulada dar pandispanul se scoate pe un servet umezit si se ruleaza inainte de a pune crema ?As dori tare mult sa fac aceasta prajitura pentru ca in Germania nu se maninca prajiuri asa dulci si aceasta cu crema de brinza cred ca este ideala.

  2. Doamna Gina,va rog sa-mi spuneti cum sa rulez pandispanul pentru ca am o reteta de rulada si pandispanul trebuia scos pe un servet umed si rulat inainte de a pune crema.As dori tare mult sa fac aceasta reteta pentru ca in Germania nu se prea maninca prajituri asa dulci si aceasta cu crema de brinza ar fi ideala penntru colegii de servici ai fetei mele.

  3. Excelent arata,abia astept sa o fac iar reteta ptr blat pufos tot de la „mama Gina”am luat-o Cu crema asta cred ca o sa fie curcubeu pe cerul gurii:)

    • E o minunatie! Umpli rulada cu ce vrei, dar crema de branza are o finete aparte 🙂 . Abia astept poze, sa vad ce faci : ) . Te provoc sa faci cu portocale, ca tot e sezonul. Ce zici? 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here