Pastila zilei

12
277

Cu multi ani in urma, pe vremurile cand eram tanara, impresionabila, idealista si visam ca tot ce zboara se manca, puneam totul la suflet si tare mai sufereamsi eram dezamagita de rautatile diurne. Intr-o zi plangeam de sarea camasa de pe mine si m-a vazut secretara liceului (Dumnezeu sa-i dea sanatate) si dupa ce m-a descusut cu multa blandete si a aflat „marele meu necaz” nu a ras, ci m-a luat in brate, m-a mangaiat si cu un zambet cald mi-a dat un sfat pe care nu l-am uitat niciodata: ,, Fata mea, in fiecare dimineata, ia pe stomacul gol o pastila de nesimtire. In felul acesta viata ta va fi lina, nu mai pune totul la suflet, pune-le la fund si trage apa!

Nu am inteles prea bine acele cuvinte atunci, dar odata cu trecerea timpului, am inceput sa le inteleg sensul si sa le aplic. 🙂 Si ca sa va mai spun cateva zicatori bune de aplicat:

– apa trece, pietrele raman…

-totul se uita, totul e trecator…

Incepand de acum, in fiecare dimineata (aproape) o sa scriu cate ceva, o pastila de nesimtire, un hap de-nghitit pe stomacul gol, care sa tina toata ziua.

De astazi incepand, ma abonez constant la nesimtire 🙂

CIMG6178

Cine se mai aboneaza cu mine la nesimtire? Locurile sunt limitate 😛

Va invit in grupul Carte de bucate online, sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.

Alatura-te comunitatii

Va pup pe portofel, pe maine, ne gasim la o cafea si o pastila! 😛

 

12 COMENTARII

  1. Eu ma abonez prima !!!!!!!!!!!!!!!!! Si eu am nevoie de pastilele astea . Super geniala ideea ta !!!
    Love u !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here