Concurs: Perle de Martisor?

40
279

Numite si „lacrimile lui Dumnezeu”, perlele au un puternic rol protector si sunt un simbol al frumusetii, elegantei, feminitatii si sociabilitatii. Asigura o casnicie fericita si sunt talisman pentru Raci, Gemeni si Sagetatori. Se spune ca perlele te ajuta sa iti pastrezi tineretea prin puterea lor, iar efectul maxim il au atunci cand sunt purtate fara alte pietre.

Asa ca aveti acum ocazia sa castigati bijuterii superbe cu perle naturale, oferite de ,, Cadouri si perle”, pentru ca o mancare buna merge de minune cu un colier din perle, nu-i asa?

Puteti intra in magazinul online aici ca sa admirati si sa comandati cadouri pentru doamnele dragi din viata voastra, pentru ca sunt cadoul ideal pentru Martisor sau 8 Martie si nu numai.

Sau le puteti castiga participand la acest concurs:

1. Premiul III: Cercei cu filet din argint si perla de 7 mm

2.Premiul II: Cercei clasici din argint cu perla buton de 7 mm

3. Premiul I: Bratara din perle de 8 mm pe matase

Va invit in grupul Carte de bucate online, sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.

Alatura-te comunitatii

Bijuteriile sunt din perle naturale, vin ambalate elegant si cu certificat de garantie.

Ce trebuie sa faceti pentru a putea intra in posesia acestor premii clasice si-atat de elegante?

1. Like la pagina de facebook a sponsorului :https://www.facebook.com/www.cadourisiperle.ro?ref=ts&fref=ts
2. Share la aceasta postare (butonul de share il gasiti in partea de jos a postarii), ca sa vada si prietenii vostri.
3. Lasati un comentariu cu numele de pe pagina de FB unde ati dat share, dar si numele clar  si link spre produsul care va place cel mai mult de pe site-ul: 

 http://cadourisiperle.ro/

In concurs intra doar persoanele care lasa un comentariu cu datele cerute pe blog si care respecta cerintele concursului. Nu se accepta participarea mai multor membri din aceeasi familie.Comentariile care apar si pe facebook nu se contorizeaza.
Perioada de desfasurare a concursului: 12 februarie -28 februarie. Castigatorii vor fi extrasi prin Random.org .

Premiile se trimit prin Posta Romana numai pe teritoriul Romaniei. Daca va aflati in afara tarii, dar ati fost declarati castigatori, sunteti rugati sa furnizati o adresa din Romania, pentru a intra in posesia premiilor.
Succes tuturor!

40 COMENTARII

  1. GRIGORESCU VIOLETAhttps://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fpofta-buna.com%2Fconcurs-perle-de-martisor%2F&t=Concurs%3A+Perle+de+Martisor%3Fhttp://cadourisiperle.ro/produse/seturi-de-bijuterii/set-imperial-blue1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here