Dulapiorul galben cu amintiri dragi

2
234

Stiti acele dulapioare cu sertare, mai micute, mai mari, mai scunde sau mai inalte, in care de obicei se pastreaza lenjeria intima, ciorapii, tricourile?

Cum ar fi sa avem cate un dulapior din acesta, in care sa asezam toate amintirile dragi, placute, sa aruncam si sa uitam tot ce a fost neplacut in viata. Sa fim doar recunoscatori pentru lectiile pe care le-am invatat si-atat, dar sa nu mai pastram nimic din ceea ce ne-a provocat suferinta?

In fiecare sertar sa fie asezate frumos, in ordine cronologica, crescatoare sau descrescatoare, cele mai dragi amintiri. Sa avem si cate un sertar in care sa pastram invalmasite amintiri care ne-au luminat viata pret de-o clipa sau de-un zambet, instantanee scurte, dar extrem de placute.

Cum ar fi sa deschizi un sertar si sa mergi la litera m si sa gasesti cele mai frumoase amintiri cu litera m …sunt atatea, nu-i asa? Primul cuvant care-mi vine-n minte e: amintirile cele mai dragi cu mama sau cele in care eu am devenit, la randul meu, mama… si tot asa. 🙂

pofta.buna.gina.bradea.dulapiorul.galben.cu.amintiri.jpeg

Iar daca vrei doar un zambet scurt, deschizi sertarul alandala, bagi mana si… extragi o amintire din gramada. 🙂

Gata zambetul, instantaneu. 🙂

Dulapiorul meu cu amintiri dragi e galben, un galben cald, usor portocaliu.

Va invit in grupul Carte de bucate online, sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.

Alatura-te comunitatii

Ce culoare are dulapiorul tau cu amintiri dragi?

 

2 COMENTARII

  1. Amintirile care au durut, arunca-le, ti-ai invatat lectia pe care ti-au dat-o atunci! In sertarasul rosu pune amintirile dragi de iubire, amintirile placute, duioase… Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune… 🙂

    • Stimata doamna Iuliana Brana Toth, eu nu dau sfaturi, doar scriu ce gandesc, ce simt si-atat. Sunt un om obisnuit, cu bune si cu rele, nu le stiu pe toate, scriu din greselile pe care le-am facut, invatamintele pe care le-am tras, bune sau mai putin bune, asa cum sunt. Ma bucur ca exista si oameni perfect impliniti si fericiti, oameni perfecti, care le stiu pe toate 🙂 .Iar faptul ca am ce spune atunci cand scriu, este foarte bine, nu-i asa? Daca n-as avea nimic de spus, de ce as mai scrie ceva? Atunci cand faci greseli, ai ce spune, dar un om care nu face greseli, ce sa spuna? Nu face nimic, deci nu are nimic de spus 🙂 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here