Pastila zilei

4
200

Cum ar fi… cum ar fi daca as fi o frunza?
Sa ma nasc primavara si sa mor toamna.Sa ma nasc dintr-un muguras si sa tasnesc in lume chiuind de bucurie, verde crud. Sa cresc, sa ma alint in lumina soarelui sau a lunii, sa zambesc picaturilor de ploaie, sa dansez liber – un menuet lent sau o cavalcada nebuna, in functie de cum bate vantul. Sa-mi schimb culoarea, din verdele cel mai crud, treptat in toate nuantele de verde, spre verde inchis, apoi galbui-maroniu-rosiatic… ooo, cate culori poate avea o frunza!!!

Si toamna, cand vine momentul final, sa ma las purtata pe aripile vantului, atat de libera, sa zbor catre cele patru zari, peste mari si tari…
Oare cine nu si-ar dori libertatea netarmurita si frumusetea simpla din viata unei frunze?

 

4 COMENTARII

  1. Cred,ca ai putea oricand sa te apuci sa scrii o carte?Sau ai facut-o deja?Foarte frumos!!!Pe langa faptul ca ne inveti atatea retete si secrete din bucataria ta,ne mai delectezi si cu o lectura frumoasa,care merge direct la sufletul meu!!!Multumesc!Multumesc!Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate,liniste sufleteasca si multa iubire!!!

    • Multumesc frumos, la fel sa dea Dumnezeu tuturor, prieteni sau dusmani deopotriva 🙂 . Despre carte ce sa spun, mi s-a mai propus asta, am avut si o colaborare cu un post de radio, dar eu nu sunt scriitoare. Sunt doar niste ganduri, nu le pot numi altfel 🙂 . Nu scriu poezii, nu am talent la asa ceva, scriu doar ce simt,atat 🙂 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here