Pastila zilei

4
87

Cum ar fi… cum ar fi daca as fi o frunza?
Sa ma nasc primavara si sa mor toamna.Sa ma nasc dintr-un muguras si sa tasnesc in lume chiuind de bucurie, verde crud. Sa cresc, sa ma alint in lumina soarelui sau a lunii, sa zambesc picaturilor de ploaie, sa dansez liber – un menuet lent sau o cavalcada nebuna, in functie de cum bate vantul. Sa-mi schimb culoarea, din verdele cel mai crud, treptat in toate nuantele de verde, spre verde inchis, apoi galbui-maroniu-rosiatic… ooo, cate culori poate avea o frunza!!!
pofta-buna-gina-bradea-pastila-zilei.jpg

Si toamna, cand vine momentul final, sa ma las purtata pe aripile vantului, atat de libera, sa zbor catre cele patru zari, peste mari si tari…
Oare cine nu si-ar dori libertatea netarmurita si frumusetea simpla din viata unei frunze?

 

loading...

4 COMENTARII

  1. Cred,ca ai putea oricand sa te apuci sa scrii o carte?Sau ai facut-o deja?Foarte frumos!!!Pe langa faptul ca ne inveti atatea retete si secrete din bucataria ta,ne mai delectezi si cu o lectura frumoasa,care merge direct la sufletul meu!!!Multumesc!Multumesc!Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate,liniste sufleteasca si multa iubire!!!

    • Multumesc frumos, la fel sa dea Dumnezeu tuturor, prieteni sau dusmani deopotriva 🙂 . Despre carte ce sa spun, mi s-a mai propus asta, am avut si o colaborare cu un post de radio, dar eu nu sunt scriitoare. Sunt doar niste ganduri, nu le pot numi altfel 🙂 . Nu scriu poezii, nu am talent la asa ceva, scriu doar ce simt,atat 🙂 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!

Please enter your name here

loading...