Concurs saptamanal cu Yena.ro si retete gustoase

20
279

Demaram o serie de Concursuri saptamanale cu Yena.ro si retete gustoase absolut delicioase si provocatoare. Prietenii nostri de la Yena.ro, vor sa premieze in fiecare saptamana un cititor care gateste retetele Pofta Buna! In fiecare saptamana premiul va fi altul, in asa fel incat sa fie cat mai multe sanse de castig.

Deci avem premii pentru toti! Ce poate fi mai bine decat sa gatesti mancaruri gustoase si sa primesti si cadouri pentru asta? Si nu orice fel de cadouri, ci vase termorezistente yena de cea ma buna calitate!

Iubesc aceste vase si am o colectie impresionanta de tavi, cesti, farfurii, platouri, care sunt extrem de utile, arata frumos, sunt usor de folosit si de intretinut. Iar mancarea gatita si servita in astfel de vase, este delicioasa!

Mai intai sa va spun premiul saptamanii 1. 🙂

Yena.ro ofera o superba Tava de cozonac yena, Mijotex de 1l – vedeti aici.

Ce aveti de facut ca sa participati la extragerea aceasta superba Tava de cozonac yena:

1. Gatiti orice reteta va place de pe blogul Pofta Buna! – vedeti aici TOATE RETETELE MELE.

Puteti alege orice reteta va place, de post sau de dulce,  mancaruri, paine, dulciuri, cozonac de post sau de dulce, chec, drob …. orice poate fi gatit in vase yena. Puteti participa cu 1 reteta pe saptamana.

2. Trimiteti-mi poza preparatului gatit de dvstra si linkul retetei dupa care v-ati inspirat, aici, la aceasta adresa de mail: poftabuna.com@gmail.com

Va invit in grupul Carte de bucate online, sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.

Alatura-te comunitatii

3. Spuneti ce vas yena se potriveste preparatului gatit de dvstra-alegeti de aici.

4. Distribuiti in retetelele sociale acest concurs si lasati link aici, in comentarii la acest articol cu numele dvstra clar si unde ati distribuit. Va rugam ca distribuirea sa fie publica, pentru ca vom verifica.

5. Vom face un album cu pozele retetelor participante, asa ca  veti publica poza participanta cu linkul retetei si puteti ruga prietenii sa va voteze si sa distribuie 🙂 .

Concursul se va desfasura saptamanal, iar castigatorul va fi ales de catre reprezentantii Yena.ro.

-Prima saptamana de concurs este intre 1-8martie, ora 24.

-Saptamana 2 de concurs este : luni 9 martie-duminica 15 martie, ora 24- Acesta este premiul: http://www.yena.ro/vas-yena-patrat/tava-yena-patrata-mijotex

-Saptamana 3 de concurs este : luni 16 martie-duminica 22 martie, ora 24

-Saptamana 4 de concurs este : luni 23 martie-duminica 29 martie, ora 24

In fiecare saptamana, va fi alt premiu. Deci 4 saptamani de concurs, cate 1 premiu in fiecare saptamana= 4 premii splendide, din yena de buna calitate.

Premiul va fi livrat doar pe teritoriul Romaniei.

Pe toata perioada desfasurarii concursului, Yena.ro ofera reduceri substantiale cititorilor blogului Pofta Buna! Daca veti comanda produse  yena, la comentarii comanda adaugati codul de reducere Gina Bradea. Da, codul de reducere este numele meu si veti primi o reducere.

Toate aceste fiind spuse, declar concursul deschis si va urez SUCCES!!! 🙂

Update:

Castigatoarea primei saptamani de concurs, este dna Panainte Elena 🙂 – Tava de cozonac yena Mijotex de 1 l.

20 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here