Concurs Diverta

58
308

Intr-o lume a calculatoarelor, in care lumea virtuala acapareaza din ce in ce mai multe persoane, iubitorii cartilor se imputineaza pe zi ce trece. Asa ca incepand de acum, voi organiza pe blogul Pofta Buna! si concursuri cu premii in carti. Va provoc sa cititi si sa discutam si despre carti, pentru ca si eu fac parte dintre cei pentru care una dintre cele mai mari placeri ale vietii este sa citeasca o carte buna. 🙂

De astazi incepe un nou concurs, cu premii oferite de Diverta: 2 carti absolut superbe, pentru copii mai mari sau mai mici:

1.Baiatul care a imblanzit vantul, P.R. Morrison, editura Rao (dati click aici)

2.Copilul apelor, Emiliy Diamond, editura Rao (click aici

Sunt 2 carti minunate, care va vor purta intr-o lume aparte, in care raul si binele se razboiesc si binele invinge intotdeauna. Va propun aceasta evadare intr-o lume necunoscuta si fascinanta, care va va permite sa fiti unul dintre eroii care salveaza lumea 🙂

Ce aveti de facut ? Este extrem de simplu:
1. Dati like paginii  Pofta Buna! (adica aici)

2. Dati like paginii Diverta (adica aici)

3. Spune-ne ce carti iti doresti de pe site-ul Diverta (vezi aici oferta online) si poate le vom oferi la concursurile urmatoare. 🙂

Va invit in grupul Carte de bucate online, sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.

Alatura-te comunitatii

4. Dati like and share (public) la acest concurs, sa vada si prietenii vostri, sa ne bucuram impreuna. Vom verifica acest lucru :)

 . Se poate da share in orice retea: Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Linkedin, e-mail… doar specificati unde :)

5. Lasati un comentariu pe blog la aceasta postare cu numele clar si ID-ul cu care ati dat like paginii si postarii (daca deja sunteti unul dintre fanii paginilor, specificati acest lucru in comentariul dvs.,  dati like and share doar anuntului) si spuneti PARTICIP :)

Cum puteti castiga premiile?
1. In concurs intra doar persoanele care lasa un comentariu cu datele cerute pe blog si respecta corect toti pasii ceruti. Comentariile care apar si pe facebook nu se contorizeaza.

2. Concursul se desfasoara in perioada 15.05.2014-18.05.2014, ora 24,00.

3. Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul programului Random.org si vor fi postati pe blog si facebook in ziua imediat urmatoare terminarii concursului, adica pe data de 19.o5. 2014.

4. Premiile se trimit prin Posta Romana numai pe teritoriul Romaniei. Daca va aflati in afara tarii, dar ati fost declarati castigatori, sunteti rugati sa furnizati o adresa din Romania, pentru a intra in posesia premiilor.

 

58 COMENTARII

  1. Disco Oana particip cu id Ocna Roxana pe Facebook și sunt fan mai vechi al acestui blog.
    Toate cărțile sunt frumoase , miar face plăcere sa am cărțile lui Jamie Oliver

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here