Gatim gustos cu Gina Bradea, concurs noiembrie 2017

Gatim gustos cu Gina Bradea, concurs noiembrie 2017

531
20116

Gatim gustos cu Gina Bradea, concurs noiembrie 2017. Pentru ca a avut un succes urias concursul lunii octombrie 2017, facem si luna asta concurs, ca sa va rasplatim fidelitatea si entuziasmul. 

La concursul lunii octombrie 2017 am primit aproape 500 de poze cu preparatele gatite de cititorii nostri, dupa retetele Pofta buna, retete cu Gina Bradea. Atat de frumoase si de apetisante toate! Ar fi fost tare greu sa alegem un castigator daca ar fi fost cu jurizare.

Asa ca luna aceasta vom da 4 premii, mai multe 🙂

  1. Robot de bucatarie multifunctional, care are si bol de 5 l din inox, masina de tocat carne – din inox, plus blender de 1,5 l. La fel ca cel de luna precedenta. Robotul se poate comanda de AICI daca va place si vreti sa va luati si voi.
  2. 2 oale sub presiune, de 9 l, din inox. Oale de mare folos in bucatarie, care reduc substantial timpul de fierbere.
  3. Un premiu surpriza pentru persoana care va gati si va trimite cele mai multe fotografii 🙂

Asa arata premiile (mai putin premiul surpriza, care e secret):

Gatim gustos cu Gina Bradea, concurs noiembrie 2017
Gatim gustos cu Gina Bradea, concurs noiembrie 2017

Ce trebuie sa faceti pentru a avea o sansa la aceste minunate premii?

  1. Sa gatiti o reteta de pe blogul Pofta buna, retete cu Gina Bradea, orice reteta va doriti, ce va place. Scrieti alaturi un biletel cu numele retetei, data si Pofta buna, retete cu Gina Bradea. De exemplu asa: „Ciorba de burta, noiembrie 2017, Pofta buna, retete cu Gina Bradea”.
  2. Postati pe pagina voastra de Facebook, distribuiti in grupuri, pe Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google+, in ce retele sociale aveti cont. Postarea sa fie setata public, vom verifica. Puteti adauga si hashtagurile #poftabunacuGinaBradea si #reteteleGinei.
  3. Trimiteti fotografia pe adresa de mail concurspoftabuna@gmail.com
  4. Lasati dedesubt un comentariu in care anuntati ca ati trimis poza unui preparat, cu numele clar, cel din buletin si linkul paginii de Facebook pe care ati distribuit. Se vor lua in calcul doar comentariile lasate aici, pe blog, sub articol.
  5. Dati like paginii Pofta buna, retete cu Gina Bradea/aici, daca va plac retetele mele. Nu e obligatoriu, dar ar fi o rasplata pentru noi.
  6. Va puteti abona si pe canalul nostru cu retete video aici: https://www.youtube.com/channel/UCm5llXSLY4CyCX-zC8XosTw
  7. Sa fiti membri in grupul meu culinar, Mancaruri simple si gustoase, gatite acasa. Puteti invita si prietenii, daca doriti.

 Gatim gustos cu Gina Bradea, concurs noiembrie 2017

Acestea sunt conditiile. Nu este greu, mai ales daca gatiti si va plac retetele noastre. Daca veti gati mai multe retete, veti avea mai multe sanse de castig.

Si mai urmeaza si alte concursuri. Si nu vor fi putine premii si nici putine concursuri, poate vom face in fiecare luna, daca va place 🙂

Durata concursului:

Incepe pe data de 1 noiembrie 2017 si se incheie pe data de 30 noiembrie 2017, la ora 24.00.

Premiile

Castigatorii vor fi extrasi prin Random.org si anuntat pe data de 1 decembrie 2017.

Expedierea se va face doar pe teritoriul Romaniei. Pot participa si prietenii nostri stabiliti in alte tari, dar vom livra premiul doar in Romania, la o adresa pe care ne-o dati.

Daca in termen de 3 zile castigatorii nu vor da o adresa corecta si completa, se va efectua alta extragere, se vor alege alti castigatori.

Participanti

La acest concurs poate participa orice persoana cu varsta de peste 18 ani.

Orice actiune judiciara este exclusa.

Acestea fiind spuse, declar concursul deschis. SUCCES!

Fotografiile participante: