Aquatique, 10 ani de hidratare sanatoasa

1
1814

Aquatique, 10 ani de hidratare sanatoasa, o apa minerala cu adevarat curata, pura, indicata pentru toata familia. Apa cinstita care ofera cu adevarat ceea ce promite. 

Aquatique, 10 ani de hidratare sanatoasa
Aquatique, 10 ani de hidratare sanatoasa

Aquatique a implinit 10 ani de existenta, 10 ani de cand romanii beau o apa curata si pura de izvor, taman din Muntii Bucegi. Izvorul Aquatique este  la o altitudine de 1100 de m, in inima Muntilor Carpati, in zona protejata Parcul national Bucegi, rezervaţia naturală Abruptul Prahovean. 

Cam asa arata. Vedeti cat e de limpede si curata? Adevarata apa de munte 🙂

Aquatique, 10 ani de hidratare sanatoasa
Aquatique, 10 ani de hidratare sanatoasa

Sa vedem acum cat de sanatoasa este Aquatique. Pentru ca multi se lauda, dar atat 🙂 Asa ca am citit materialele de pe net.

Aquatique, 10 ani de hidratare sanatoasa

Romaqua Group este o companie cu capital autohton privat, cu 19 ani de activitate, are în portofoliu branduri de succes: Borsec (ape minerale naturale), Stânceni (apă minerală naturală), Aquatique (apă minerală naturală oligominerală), Giusto (băuturi răcoritoare), Giusto Natura (băuturi răcoritoare plate), Albacher, Dorfer şi Mühlbacher (bere). Borsec este liderul pieţei de ape minerale naturale, iar Giusto Natura liderul pieţei de băuturi răcoritoare plate (still drinks). Romaqua Group are peste 2.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 155 milioane de euro.

Va pot spune acum cifre de vanzari, ca in 2016 s-au imbuteliat peste 45 de milioane de l de apa Aquatique, sau ca se vinde foarte bine si in China si acum intra si in SUA si in Anglia. Frumos, da, dar mai bine trecem la ceea ce ne intereseaza pe noi, muritorii de rand, consumatorii 🙂

Aquatique, 10 ani de hidratare sanatoasa
Aquatique, 10 ani de hidratare sanatoasa

Aquatique, 10 ani de hidratare sanatoasa

Datorita continutului scazut de sodiu, Aquatique este o apa dietetica, recomandata si pentru cei cu tensiune, in diete de slabire sau fara sare, in alimentatia bebelusilor. Acum, cand se pune atat de mult accent pe hranirea cat mai sanatoasa a adultilor si copiilor, Aquatique ofera cu adevarat ceea ce promite: sanatate, calitate, puritate, cinste.
Aquatique este apa minerală naturală oligominerală atestată atât de către Societatea Română de Pediatrie cât şi de Institutul pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului „Alfred Rusescu”. Potrivit studiului clinic realizat de Institutul pentru Ocrotirea Mamei și Copilului “Alfred Rusescu”, apa oligominerală naturală Aquatique întruneşte toate condiţiile pentru a fi recomandată în alimentaţia sugarilor. Rezultatele acestui studiu au fost confirmate şi de către Societatea Română de Pediatrie: „Aquatique corespunde din toate punctele de vedere şi are toate calităţile pentru a putea fi folosită pentru prepararea hranei destinate bebeluşilor cât şi pentru consumul ca atare”.

Aquatique este un produs 100% romanesc, este comercializat de catre o firma romaneasca unde muncesc peste 2000 de angajati.

Sa sprijinim ceea ce este romanesc adevarat, curat si cinstit! Cumpararea produselor romanesti ar trebui sa fie o onoare si o bucurie pentru toti.

Cred ca AQUATIQUE ar trebui sa aiba un slogan simplu: Apa cinstita care ofera cu adevarat ceea ce promite. 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.