De ce ma respinge Adsense?

2
219

Sunt in Italia de 2 ani, sunt casnica acum si din cauza ca am prea mult timp liber, mi-am facut un blog culinar. Am si o sectiune unde scriu diverse, pe teme non-culinare. Impletesc aici niste pasiuni mai vechi: sa gatesc si sa scriu 🙂 . Nu sunt scriitoare, nu mai sunt bucatar de peste 20 de ani, dar pun foarte mult suflet in ceea ce fac. Muncesc zilnic la blog, au fost zile cand am muncit si cate 12-14 ore. Cine are blog, stie ce spun si cat de multa munca se ascunde in spatele unui blog. Dar nu despre asta vreau sa vorbesc astazi. 🙂

De cateva luni tot fac cerere la Adsense si sunt respinsa constant. Nu mi se spune decat ca nu indeplinesc cerintele Google si sunt trimisa sa citesc generalitatile. Atat si extrem de vag. Am cerut multe pareri, am citit toate materialele pe care le-am gasit, am facut fel de fel de schimbari si totul e degeaba.

Am blogul din ianuarie 2013, in septembrie 2013 am trecut pe domeniu propriu (.com) si sunt pe WordPress. Am ajuns la o medie de 2000 de vizitatori unici zilnic, am tema premium, am investit mult in blog si timp si bani si foarte multa munca.

Atasez print screen cu statisticile blogului pe ultimele zile, e luat de pe T5 – Google Analytics, unde se vede clar cum merge blogul.

Am nevoie de ajutor si de un feed-back realist:

1. De ce nu ma accepta Adsense, ce anume nu este bine?

2. Am bounce-rate mare, in jur de 80 % si asta iar nu este bine, cum pot sa-l scad? 🙁

3. Ce va place pe blogul Pofta-Buna! ?

4. Ce ati schimba, ce nu va place la blogul Pofta Buna! ?

5. Care este impresia pe care v-a lasat-o blogul Pofta Buna! ?

Gabriel Ursan, un prieten si blogger de calitate a incercat sa ma ajute. Am studiat blogul impreuna pe toate partile si toturi nu am reusit sa gasim o solutie viabila. Vedeti aici articolul lui.

Va multumesc din tot sufletul pentru raspunsuri. Astept sa-mi dati raspunsuri cat mai sincere posibil, pentru ca vreau cu adevarat sa am un blog cat mai bun posibil. E greu de obtinut un feed-back realist, de accea am scris acest articol. 🙂

Zi fara tristeti sa aveti, cu soarele pe buze si in suflet! 🙂

Va invit in grupul Carte de bucate online, sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.

Alatura-te comunitatii

pofta-buna-gina-bradea-statistici-analytics.

 

2 COMENTARII

  1. Eu vreau mai multe poze, mai multa culoare pe blog. De asemenea, multora le plac retete cu poze pas cu pas. Si cred ca ar fi fain sa fie o categorie cu intrebari si raspunsuri. De ex, ala si ala a intrebat: de ce nu mi-a crescut aluatu’ de paine ? Raspuns, poate a fost rece in incapere, poate drojdia nu a fost buna, etc.

    • Lucrez la blog, voi face schimbari. Am pierdut o parte din poze, am avut niste probleme, dar le voi aseza la loc. Intrebari si raspunsuri sunt la fiecare reteta, jos, in comentarii. Cum ai lasat comentariul asta 🙂 , aici intrebi orice, eu raspund 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here